Burstner caravans: Mooie Caravan: Burstner City

Aangeboden: Mooie Caravan: Burstner City Prijs: € 1.750,00

Caravan (Bürstner City) is in goede staat. Laatste onderhoudsbeurt is gedaan voor de zomer van 2010. Hij is toen volledig nagekeken op o.a. onderstel, veiligheid en voorzien van nieuwe banden en gasslang. Bon is nog aanwezig.

Het interieur is in lichte kleurstelling en uitgerust met veel kast- en bergruimte, aparte ruimte met toilettafel/douche en mogelijkheid voor het plaatsen van een klein toilet. Het keukenblok heeft een spoelbak met kraan, 2-pits gasstel, keukenblad aan 2 zijden te verlengen voor extra werkruimte, besteklade en een koelkast.

De 4-persoonszithoek is eenvoudig om te bouwen tot een 2 persoonsbed en de 2-persoonszithoek tot een 1-persoonsbed, welke eveneens d.m.v. schuifdeuren is af te sluiten als aparte slaapruimte. Boven het 1-persoonsbed bestaat tevens de mogelijkheid d.m.v. een stalen constructie een hangmat te plaatsen, welke een slaaplek biedt aan een baby/peuter.

De bijbehorende voortent is zeer ruim en is tevens aan de rechter- of linkerzijde uit te breiden met een ruime 2-persoons slaapruimte met binnentent. Ook zonder de binnentent is de aanbouw op te zetten voor extra veel leefruimte in de voortent.

Massa leeg voertuig: 675 kg
Maximum massa voertuig: 900 kg
Kentekenpapieren uiteraard aanwezig
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans