Burstner caravans: Zeer nette Bürstner Ventana 425 ts vast bed; Bovag 2012!!!

GELIEFDE INDELING MET GROOT BED, RUIM KEUKENBLOK EN APARTE GASAANSLUITING BUITEN VOOR BBQ!!!

Vanwege gezinsuitbreiding moeten wij afscheid nemen van onze hele mooie Bürstner Ventana 425 ts uit 2002. Uniek aan deze caravan is dat hij ook een gasaansluiting buiten heeft, zodat je zo je gasbarbecue erop kan aansluiten zonder gesleep met tanks e.d.!
Onze Bürstner heeft in april 2012 nog een grote beurt gehad en is toen ook meteen Bovag (goed)gekeurd.

Onze caravan heeft een modern, fris design en zeer lichte indeling, ook vanwege het lichtinval door de openslaande ramen rondom de treinzit en het grote (te openen) dakluik.
Er zit een groot vast bed in de breedte in, dat af te sluiten is met twee stevige aansluitende deuren. Ideaal ook voor een slaapje van kleine kinderen die er niet uit kunnen rollen! Onder het bed is heel veel opslagruimte die ook bereikbaar is via een serviceluik aan de buitenkant. Daarnaast ook heel veel kastruimte boven het bed en de treinzit. De treinzit is overigens ook om te bouwen tot een 2-persoonsbed.
Het keukenblok is lekker ruim en heeft ook veel kastruimte.
Vanwege het relatief lichte gewicht kunnen de meeste auto's deze caravan trekken zonder rijbewijs E.
Er zit een uitritsbare voortent bij.
Verdere gegevens: Type: Bürstner Ventana 425 ts avantgardeBouwjaar/Modeljaar: 2002Leeggewicht: 972 kgLaadvermogen: 328 kgAantal slaapplaatsen: 4Totale lengte: 627 cmBreedte: 230 cmIndeling: treinzit, middenkeuken, dwarsbed, middentoiletAccessoires:boiler, cassettetoilet, combicassettes, 2 dakluiken (waarvan 1 zeer groot), hordeur, kachel, koelkast, openslaande ramen, reservewiel, ringverwarming, schokbrekers, serviceluik, stabilisator, verzwaarde steunen, voortent, voortentlamp, watertank (vast) en aparte tank voor spoelwater toilet en kluisje.

De caravan heeft ook nog een eigen geldig Zwitsers autobaanvignet voor heel 2012, mooi meegenomen voor de zomervakantie naar of door Zwitserland richting het zonnige zuiden!!!
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans