Burstner caravans: Zeergoed onderhoude Caravan tandemasser BurstnerLUX+voortent

Wij bieden u aan i.v.m. andere wijze van vakantie houden onze zeer goed onderhouden Caravan tandemasser Burstner LUX. MET VOORTENT & LUIFEL! In zeer goede staat, 6x gebruikt. Onderstel als nieuw, nieuwe banden.

U komt binnenstappen en ziet rechts van u een hele lange hoekboek, met een tafel in het midden en een mooie lamp erboven. Boven de hoekbank bevinden zich helemaal rondom kastjes. De hoekbank kan binnen een mum van tijd omgebouwd worden tot 3 slaapplaatsen. Onder de hoekbank bevinden zich 3 grote holle ruimtes waarin u vanalles kan plaatsen. Dan kijkt u recht voor u en ziet een 2 kasten met sterio erop en erboven 2 kasten met raampjes, leuk om het servies neer te zetten. Links van u ziet u het aanrechtblok, met 3-pitsgastel en afzuiger, en een koelkast, daarnaast bevind zich een hangkast met daarnaast legkast. Als u daar langs loopt ziet u rechts een grote spiegel hangen met daarnaast een deur, opent u die dan ziet u de douche met wc en wastafel, tevens o ok wat kastjes. Loopt u er weer uit ziet u 2 schuifdeuren, die opent u, daarachter bevind zich de slaapkamer met 2-persoonsbed en met een stapelbed(half jaar oud, 1x beslapen) aan het voeteneind. Dan verlaat u de caravan en stapt de voortent(wintertent) van het super merk Isabella in, daar bevind zich nog een 1-2 persoons slaapcabine. Als u deze voortent verlaat kunt u nog lekker droog onder de luifel zitten. Wat wilt u nog meer? Ja? Nou dat kan hoor, voor een meersprijs hebben we dit ook nog voor u:
-3 opbouw legkasten. -1 opbouw hangkast. -2/3 ruimtemakers om aan de tentstokken te hangen, met vakjes. -Kapstokjes om aan de tentstokken te hangen. -Gasfles. -Bestek voor 10 personen, juslepel, opscheplepels, schaar, blikopener enz. -Borden, kopjes, papschaaltjes, bekers, kunststoffen bierglazen enz. voor 10 personen. -Pannen en schalen. -2-persoons luchtbed, 1x beslapen door logees. -Opblaasbank(van hetzelfde materiaal van een luchtbed, erg stevig dus, 1x gebruikt voor l ogees in de tent. -2 matrassen(half jaar oud,1x beslapen) voor in het stapelbed, tevens ook 2 dekbedden, 2 dekbedhoezen(voor jongens/meisjes), 2 lakens, 2 moltons en 2 hoeslakens. -2 ledlight lantaarns.

Kortom een super complete outfit waarmee u wel met 10 personen op vakantie kunt gaan als u zou willen!
Voor serieuze interesse mag u natuurlijk altijd om meer foto's vragen van details of de extra accesoires die u er voor een meerprijs bij kunt krijgen.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans