Burstner caravans: Burstner Club 1985 met vrijwel nieuwe Dorema voortent

Aangeboden: Burstner Club 1985 met vrijwel nieuwe Dorema voortent Prijs: € 1.000,00

Wij hebben een vouwwagen gekocht, dus onze caravan is overbodig geworden. Deze caravan ziet er voor zijn leeftijd goed uit, is onbeschadigd en alles functioneert goed.

We hebben nieuwe gordijntjes gemaakt en voor de kussens nieuwe hoezen die op de foto's niet te zien zijn. De laatste 2 jaar zijn wij wegens omstandigheden niet met de caravan weggeweest, en heeft hij dus in een overdekte stalling gestaan. In 2005 is hij gekeurd en in 2008 hebben we de banden vernieuwd.

De caravan heeft aan de ene kant een vast 2-persoonsbed en aan de andere kant een 1-persoonsbed waar we een stapelbed van hebben gemaakt. Er tussenin bevindt zich een keuken met koelkast en 3-pits gasfornuis en een garderobekast. Alle ramen zijn uitklapbaar en hebben gordijnen en verduisterings rolgordijnen.

Begin 2007 hebben we een nieuwe grijs/blauwe Dorema voortent gekocht met luifel en uitbouw voor meer ruimte. Deze hebben we 2 zomers gebruikt dus is nog praktisch nieuw. De caravan staat nu in de stalling, dus voor wie serieus geïnteresseerd is maken we een afspraak om de caravan te bekijken.

Het leeggewicht is 595 kg en het laadvermogen is 255 kg.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans