Burstner caravans: Ventana 490 TK bieden vanaf € 7000

Aangeboden: Ventana 490 TK bieden vanaf € 7000 Prijs: Bieden

Wij zijn op zoek naar een kleinere caravan omdat onze kinderen niet allemaal meer meegaan op vakantie. Daarom is onze caravan te groot geworden. Wij bieden onze prachtige Burstner Ventana 490 TK Caravan 2001 met stapelbed en vast bed te koop aan.

Leeggewicht 1130 kg.
Maximaal totaal as last is 1350 kg.
Laagvermogen is 220 kg.

De caravan is zeer compleet uitgerust, met o.a. Thruma ringverwarming, groot heki dakraam, complete keuken en badkamer, frisse bekleding en betimmering, reservewiel , er zitten voor alle ramen combirollers en voor de ingangsdeur een hor. Verder heeft de caravan o.a. 2 vaste kasten waarvan een met hanggedeelte en volop opbergmogelijkheden, verrijbare schoonwatertank met serviceluik. Op de achterzijde van de caravan ziet een fietsrek om twee fietsen te vervoeren.

De caravan heeft de mogelijiheid tot 6 slaapplaatsen, een vast 2 persoonsbed met latten bodem en matras, een stapelbed in apart afsluitbare kinderkamer en een treinzit waar een kleine 2 persoonsbed van gemaakt kan worden. De caravan heeft onder het vaste bed een serviceluik. De caravan is zeer compleet en daardoor ook zeer geschikt als seizoen- of voorseizoencaravan of voor een gezin met kinderen


Bij de caravan zit een voortent met zij-uitbouw.
Bieden vanaf € 7000,-
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans