Burstner caravans: Caravan Burstner Ventana 490 TK

Aangeboden: Caravan Burstner Ventana 490 TK Prijs: € 9.750,00

  • Te koop aangeboden onze prachtige Burstner Ventana 490 TK Caravan.

Het bouwjaar is 2003 en hij is zeer compleet uitgerust met o.a. Thruma ringverwarming, warmwaterboiler, complete keuken en badkamer, Safari bekleding en esdoorn betimmering, Amara deur, fietsenrek en reservewiel.

Bij de caravan hoort een grote Isabella Capri voortent met lichtgewicht stangen en een bijpassende luifel van Isabella. Daarnaast ook nog een aparte zonneluifel, ook van Isabella.

De caravan heeft 6 slaapplaatsen, een vast 2 persoonsbed met lattenbodem en latexmatras, een stapelbed met lattenbodems en een treinzit waar een 2 persoonsbed van gemaakt kan worden.

Verder heeft de caravan o.a. een watertank, ringverwarming, boiler, vaste kast met hanggedeelte en volop opbergmogelijkheden.
De caravan is altijd door de dealer onderhouden en ieder jaar gekeurd. Hij heeft 2 nieuwe banden en heeft altijd b innen in de stalling gestaan.

De caravan is zeer compleet en daardoor ook zeer geschikt als seizoen- of voorseizoencaravan. De voortent is van goede kwaliteit en door de verwarming en boiler is het zeer goed mogelijk om ook in koudere tijden comfortabel te kamper
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans