Burstner caravans: Te koop aangeboden

Aangeboden: Te koop aangeboden Prijs: € 3.400,00

Bürstner Holiday Champion 420 tn met voortent. Zeer goed onderhouden. Datum eerste afgifte 11-05-1995. Totale lengte 5,74 mtr en de max. breedte is
2,17 m Leeggewicht 766 kg en maximaal te beladen tot 1100 kg. . Dus een laadvermogen van 334 kg.
De caravan heeft voor een zitje en achter naast de toiletruimte een treinzit. Deze zijn om te vormen tot max 4 slaapplaatsen waarvan de voorste afsluitbaar is met een schuifdeur.
Verder heeft de caravan een middenkeuken met kachel, koelkast, 3 pits gasstel spoelbak en een onderkast, alsmede een ingebouwd cassette-toilet met wasbak en spiegelkast. Verder is er een hangkast met daarnaast boven het wiel een lage voorraadkast en heeft het rondom 12 bovenkastjes. De caravan heeft een voortentlamp en een serviceluik. Verder is er onder de caravan een reservewiel. De cassette van het toilet is aan de buitenzijde uitneembaar evenals de watertank. De koppeling bevat een stabilisator. Aansluiting dmv 13 polige stekker Multicon West. Alle ramen zijn voorzien van gaas en verduisteringsgordijnen. Tevens zit er een uitschuifbare antennemast in en er is een koppelingsslot aanwezig.
Optioneel: Overnemen stalling
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans