Burstner caravans: Burstner type 3606 (max 4 personen)

Aangeboden: Burstner type 3606 (max 4 personen) Prijs: Bieden

Ideale caravan voor een jong gezin!

Wij hebben deze caravan sinds medio april. Helaas moeten wij de caravan verkopen omdat hij te klein voor ons is (gezin met drie kleine kinderen). Nu gaat het nog maar volgend jaar wordt het wel een probleem. We hadden gedacht om in de voortent een slaapplaats te creëren echter blijkt dat in het voorseizoen te koud te zijn. Omdat het staan op een (voor)seizoensplaats ons zo goed bevalt, gaan wij dus op zoek naar een grotere caravan met een stapelbed.

Caravan heeft twee maal een treinzit welke om te bouwen is tot een tweepersoonsbed. Het achterste gedeelte is af te sluiten door middel van een schuifwand. Ideaal met een klein(e) kind(eren). Oorspronkelijk kunnen er max. 4 volwassenen in deze caravan slapen. Echter ben ik van mening dat het meer een caravan is voor twee volwassenen met max. twee kleine kinderen. Er zit een keukentje (driepits) en een koelkast met klein vriesvakje in. Tevens een hang/leg kast. Geen toilet in de caravan. Wij hebben wel een chemisch toiletje erbij gekocht. Deze stond los in de voortent. Veel opbergruimte onder de banken en bovenin de kastjes.

Gegevens kentekenpapieren:
Bouwjaar 1992
Afstand Hart koppeling tot achterzijde voortuig
546 cm
Massa ledig voertuig
663 kg
Max massa voertuig
900 kg
Max last as
900 kg
Breedte
210 cm

Inclusief grote voortent Vervat (made by Isabella, Jubileum uitvoering) met stormband, extra diep 3 meter -> zo goed als nieuw.

Caravan is voor zijn leeftijd in zeer goede staat. Kan zeker nog een aantal jaren mee. Door de vorige eigenaar altijd binnen gestald en onderhouden geweest. Medio april jl. hebben wij deze caravan overgenomen en heeft hij tot 25 juni op een voorseizoen plaats gestaan. Sinds 25 juni staat hij in de stalling.
Gasflessen staan bij ons thuis echter bij een goed bod krijgt u deze erbij.

Indien u interesse heeft kunt u op afspraak de caravan bezichtigen in Ouddorp (Goerree Overflakee -> Zuid Hollandse Eillanden). De caravan staat daar in de stalling.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans