Burstner caravans: Super mooie caravan met stapelbed (5 pers)

Aangeboden: Super mooie caravan met stapelbed (5 pers) Prijs: € 5.000,00

Deze Burstner caravan is van 07-1997 en is echt in uitstekende staat en heel goed onderhouden. Caravan is heel ruim opgezet en heeft een vrij breed gangpad. Heeft een vast stapelbed welke af te sluiten is en deze bedden zijn voorzien van een lattenbodem. Kunnen ook grote kinderen in slapen en zelfs volwassenen ( alleen beneden), bedden zijn vrij ruim. Onder het onderste bed heb je heel veel bergruimte.

Middenin zit een redelijke ruime treinzit waar je met 4 pers kunt zitten ( 2 volw en 2 kids) of je kunt deze ombouwen tot een ruim een persoons bed. Onder deze treinzit heb je veel bergruimte.
Tegen over deze treinzit zit het badkamertje, voorzien van vast toilet ( buitenkant chemiche bak bereikbaar) en wastafel en kan eventueel een douche in.

Naast het badkamertje heb je een hele grote hang/legkast waar je veel spul in kwijt kunt. Daarnaast bevind zich het aanrechtje met wasbak en 3 pits kookstel.

Caravan heeft verder een ruim vast 2 persoonsbed met lattenbodems en dik (ca20 cm) matras. Onder dit bed zit ook weer bergruimte. Een is van de buitenkant te bereiken via een groot luik en de andere kant zit de warmwater boiler zodat de hele caravan voorzien is van warm water maar ook hier kn je nog wel wat dingen kwijt.Verder heeft de caravan een heel groot dakluik wat helemaal opengezet kan worden en overal verduisterings rol gordijnen.
Verder heeft de caravan een ruime dorema voortent die nog maar 2 jaar oud is dus in uitstekende staat verkeerd. banden van de caravan zijn een jaar geleden er nieuw opgekomen.
Caravan is niet zwaar zodat deze door veel auto's nog te trekken is.
Leeggewicht 989 kg
Toegestaan 1200 maar kan omgezet worden naar 1300 (rdw)
Wij willen de caravan weg doen omdat de kinderen groter worden en in een tentje willen. U mag uiteraard komen kijken naar de caravan en heeft u vragen dan kunt u mij altijd mailen en krijgt u zsm antwoord terug. Onzinbiedingen worden verwijderd.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans