Burstner caravans: Zeer mooie Bustner Fun 435

Aangeboden: Zeer mooie Bustner Fun 435 Prijs: Bieden

Deze zeer goed onderhouden Bustner Fun 435 van einde 1997,is een zeer nette caravan die er zowel van binnen als buiten super uitziet!!Dit komt omdat hij jaarlijks altijd een onderhoudsbeurt krijgt en in een droge stalling staat.

De indeling van de caravan is een ruime treinzit,hoektoilet,middenkeuken met nette koekast en driepitsgastel, ruime legkast( eventueel makkelijk om te bouwen tot legkast) en een ruime vierpersoons zithoek wat om te bouwen is naar ruim tweepersoonsbed. ook krijgt u er een lattenbodem en matras bij zodat u er een vast bed van kan maken.De caravan is uitgevoerd in modern licht beuken en heeft rondom veel kastruimte!Ook heeft de caravan een zeer goed uitziende en nette thetford cassettetoilet, goede koelkast en driepits gastel ,voorzien van nieuwe gordijnen, en heeft rondom rolhorren. Ook hebben we er dit jaar een nieuw serviceluik in gezet,nieuw dakluik (eind 2010), nieuwe banden + reserevewiel gekregen en is de waterpomp en gas en waterslangen vervangen.

Bij de caravan krijgt u tevens een nette gerjakvoortent uit 2006 (2.70 ) en een nieuwe ten cate luifel voorzien van 2 afritsbare zijwanden (2010). Ook krijgt u er een tenttapijt en een waterreservoir bij!
Nooit in gerookt en we zijn de tweede eigenaar.....

Kortom een zeer nette en complete caravan waar u morgen nog mee weg kunt....

Ps. Bieden onder de 2600,00 heeft geen zin!!!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Burstner caravans